Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı tam katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın cenahı rabıta yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz lüks hüsran vermesi önlenir.

üste Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çkırmızııştığından emniyetli olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne sahih panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını omurga yer, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların emeksiz tahliye olmalarını sağlar.

Tamlanan bu dem dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli yapmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Report this wiki page